O nama


5d je BTL agencija koja je od svog osnutka 1997. usmjerena isključivo na vrhunsku uslugu. Tom je cilju prilagođen razvoj tvrtke, kako pri odabiru ljudskih resursa tako i pri osmišljavanju strategija.

Agencija zapošljava 30 stalnih djelatnika i 2.000 promotora u stotinjak gradova. Ima urede u Hrvatskoj (Zagreb, Osijek, Rijeka, Split) i Sloveniji (Ljubljana) te putem udruge SEMPA (SouthEast Europe Marketing Promotion Association) pokriva tržišta Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Crne Gore, Kosova, Albanije i Bugarske.

Razvili smo vlasiti sustav rada, preispitujemo se stalnim unapređivanjem kontrolnih mehanizama, a potvrdu kvalitete neprekidno tražimo od naših dugogodišnjih klijenata. U vrhunsku kvalitetu treba stalno ulagati – zato neprekidno istražujemo, mijenjamo, poboljšavamo, predlažemo i otkrivamo. A završnu riječ u tom procesu daju klijenti i potrošači koji nam već 14 godina poklanjaju svoje povjerenje. Našu je kvalitetu prepoznala i svjetska udruga agencija CPM, čiji smo članovi od 2008. godine.